вівторок, 2 січня 2018 р.

Створення електронного підручника за допомогою SunRav BookEditor



Пакет програм SunRav BookOffice складається з двох додатків:
SunRav BookEditor - для створення і редагування підручників.
SunRav BookReader - для перегляду підручників.
За допомогою пакету програм можна створювати документацію у вигляді EXE файлів, CHM, HTML, PDF форматах, а також в будь-яких інших (використовуючи шаблони). У підручниках можна використовувати всю потужність сучасних мультимедійних форматів: аудіо і відео файли, зображення (PNG, JPEG, GIF (включаючи анімовані), Flash, будь-які OLE-об'єкти та інші.
Програма для створення і редагування (SunRav BookEditor) має вбудовану систему перевірки орфографії (ніякі додаткові бібліотеки/програми не потрібні). Потужна система посилань дає змогу створювати посилання з будь-якого місця на розділи поточної кгиги, на інші книги, на тести (використовується програма tTester), на веб-сторінки мережі Інтернет або на будь-які інші документи. Глибина посилань не обмежена. Можливе відкриття посилань в спливаючих вікнах, зовнішній вигляд яких можна налаштувати.
Можна також розповсюджувати електронні підручники на CD і DVD дисках разом з безкоштовною програмою для перегляду SunRav BookReader, яка має функцію озвучування підручника, проводити індексний і повнотекстовий пошук, автоматично перегортати сторінки, читати текстові, HTML, RTF і MS Office документи, змінювати зовнішній вигляд, використовуючи теми, організовувати підручники і розділи у Вибране. При цьому не потрібно інсталювати на комп'ютер користувача ніяких програм.

Використання пакету програм дає змогу читати книги з ZIP архівів, а також архівувати підручники в ZIP архіви.


Немає коментарів:

Дописати коментар